Make-up

Een feestje of een belangrijk evenement in het vooruitzicht? Je wilt stralen en zelfverzekerd genieten? Laat je dan door Make-up Artist Siel Nollet maquilleren en wees de mooiste versie van jezelf. Kies voor een make-up look die je natuurlijke schoonheid laat uitkomen of ga voor een op-en-top glamourlook. De make-up wordt aangebracht op basis van jouw persoonlijk type en jouw wensen en behoeften.

Bruidsmake-up

Komt jouw huwelijksdag dichterbij? Wil je zorgeloos kunnen genieten met bruidsmake-up die je doet stralen op jouw grote dag? Zoek niet verder en reserveer make-up artist

Siel Nollet voor uw huwelijksmake-up. De make-up wordt aangebracht met de grootste zorg zodat deze de hele dag mooi blijft zitten. 

Bruidskapsel

Komt jouw huwelijksdag dichterbij? Wil je zorgeloos kunnen genieten met een bruidskapsel dat je volledige look afmaakt? Zoek niet verder en reserveer

Siel Nollet voor uw huwelijkskapsel. Het kapsel wordt met zorg en de juiste producten uitgewerkt zodat het de hele dag mooi blijft .

Feestkapsel

Een feestje of een belangrijk evenement gepland? Je wilt je glamoureus voelen? Een kapsel dat een hele avond dansen overleeft? 

Twijfel niet langer en laat je verwennen door Siel Nollet. Een bohemian opsteekkapsel met vlechtwerk, een klassieke look of vrolijke krullen? Het kan allemaal. De kapsels worden met zorg en de juiste producten uitgewerkt, rekening houdend met het haartype.

gelnagellak

Zin in een vrolijk kleurtje op je nagels zonder dat het na een uur al afschilfert? Met gelnagellak kunt u tot twee à drie weken genieten van mooie verzorgde nagels. Kies voor klassiek rood, een fluoroos zomerkleurtje of pittig zwart. Indien u binnen de eerste week een probleem met een nagel hebt, neem dan gerust contact op en we herstellen de nagellak met plezier!

 
 

Ramskapellestraat 44

8620 Ramskapelle (Nieuwpoort)

nollet.siel@gmail.com

Tel: 0470/25.12.83

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
 

© 2016 by Siel Nollet Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now